Huis kopen advies

Hulp bij de aankoop van uw woning

Het kopen van een (eerste) woning is een grote stap en er zijn veel zaken waar u rekening mee dient te houden. Denk bijvoorbeeld aan een woning bezichten. Ziet u de gebreken? Of het onderhandelen met de koper. Weet u op welke punten u juist wel of niet kunt onderhandelen? Om tot een realistisch, veilig en een wel overwogen resultaat te komen is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen.

Aankoopmakelaars iQ Makelaars Almelo

U bent van plan om een woning te gaan kopen in de omgeving Almelo. U bent er misschien ook al uit of u kiest voor nieuwbouw of een bestaand huis. De professionals van iQ Makelaars Almelo kunnen in de vervolg stappen adviseren en ondersteunen. 

Onze aankoopmakelaars hebben stuk voor stuk kennis over de (lokale) huizenmarkt waardoor zij u het juiste advies kunnen bieden. Wij bieden ook ondersteuning bij een aantal juridische zaken zoals het doornemen van het concept koopovereenkomst, de eindinspectie en de eigendomsoverdracht bij de notaris. 

Het maakt niet uit in welke fase van de aankoop u zich bevindt: onze professionals staan altijd voor u klaar. Wij kunnen u adviseren en ondersteunen van begin tot eind, maar ook voor bepaalde onderdelen in het aankooptraject. 

Wilt u uw mogelijkheden bespreken?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

Ik wil advies over mijn koopmogelijkheden

Stappenplan huis kopen

Een huis kopen: wat komt daar bij kijken?

1. Vaststellen woonwensen
2. Berekenen maximale hypotheek
3. Woning zoektocht
4. Woningen bezichtigen
5. Bieden en onderhandelen
6. Voorlopig koopcontract
7. Hypotheek regelen
8. Overdracht notaris

Wij kunnnen u adviseren, helpen en ondersteunen in deze stappen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

iQ Makelaars Almelo

Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

0546 - 305 301

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wil je zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

almelo@iqmakelaars.nl

Volg ons