Wat is mijn huis waard?

Professionele woningwaardebepaling binnen 48 uur 

Weten wat uw woning waard is in Almelo en omgeving? Dit is de eerste stap bij de (mogelijke) verkoop van uw huis of appartement.

Wij kunnen gratis uw woning waarde berekenen. Dit doen wij aan de hand van een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Eén van onze ervaren makelaars komt bij u langs. Tijdens dit bezoek bespreken we de mogelijkheden, nemen we de maten van de woning op en worden andere bijzonderheden meegewogen.

Binnen 48 uur ontvangt u een complete waarde indicatie van uw appartement of huis. Op deze manier stellen wij vast voor welke prijs uw woning een realistische kans maakt om verkocht te worden. 

De waardebepaling bestaat uit onder andere uit drie elementen:

  • Welke vergelijkbare woningen staan er nu te koop?
  • Welke woningen zijn er recent verkocht en nog zichtbaar online?
  • Uitgebreide Calcasa-rapportage specifiek voor uw woning.
Meer weten over het verkoopproces?
 
Let op: Wij werken op basis van No Cure No Pay. In tegenstelling tot andere makelaars berekenen wij alleen de daadwerkelijke kosten voor de presentatie. Dit is geen verdienmodel en daarom krijgt u bij ons altijd een eerlijk advies. Ook wij zijn gebaat bij een reële vraagprijs.

 

  VastgoedPro           

 

Calcasa

Calcasa is een onafhankelijk technologiebedrijf gespecialiseerd in de geautomatiseerde waardering en de statistische analyse van onroerend goed voor hypotheek- en vastgoedorganisaties.

Het door Calcasa ontwikkelde Automated Valuation Model voor de waardebepaling van individuele woningen en portefeuilles wordt internationaal erkend voor zijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid door toezichthouders, ratingbureaus, accountants, de taxatiebranche en opdrachtgevers.

Online gratis woning waardebepaling!

Vul onderstaand formulier in om een gratis waarde-indicatie van uw woning te ontvangen.


Object gegevens

Waardebepaling ontvangen!