iQ Makelaars Feedbackcompany
9.5 10
200 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Makelaar in Almelo Noord-Oost

Welkom bij iQ Makelaars Almelo, jouw vertrouwde makelaar in Almelo Noord-Oost. We begrijpen dat de buurt waarin je woont belangrijk is, en daarom zijn wij er om je te helpen bij het kopen of verkopen van vastgoed in deze levendige en groene wijk. Lees verder en ontdek hoe wij als lokale experts jouw vastgoedwensen in Almelo Noord-Oost kunnen vervullen!

Contact opnemen

Makelaar Noord Oost

Almelo Noord Oost

 

Over Almelo Noord-Oost

Almelo Noord-Oost is een aantrekkelijke en gevarieerde wijk in Almelo. De wijk staat bekend om zijn groene omgeving en ruim opgezette straten. Het is een ideale wijk voor gezinnen en mensen die houden van rust, ruimte en natuur. Het gebied biedt diverse groene parken en speelplekken waar kinderen veilig kunnen spelen en waar bewoners kunnen genieten van de prachtige omgeving. Daarnaast is de wijk gunstig gelegen nabij uitvalswegen en heeft het goede verbindingen met het stadscentrum en andere delen van Almelo.

Almelo Noord-Oost heeft een mix van woningtypen, variërend van eengezinswoningen tot appartementen en vrijstaande huizen. Je vindt hier verschillende architectuurstijlen, waaronder moderne nieuwbouw en karakteristieke jaren 30-woningen. De wijk biedt een prettige en gezellige leefomgeving met diverse voorzieningen in de buurt, zoals scholen, supermarkten en winkelcentra. Bovendien zijn er voldoende mogelijkheden voor recreatie, zoals fiets- en wandelroutes door de groene omgeving.

Waarom iQ Makelaars Almelo?

Bij iQ Makelaars Almelo begrijpen we dat jouw wensen en behoeften centraal staan. Als lokale experts kennen we de buurt van Almelo Noord-Oost als geen ander. We hebben inzicht in de markt en weten welke woningen beschikbaar zijn die passen bij jouw specifieke voorkeuren en budget. Met onze expertise en persoonlijke aanpak begeleiden we je graag bij het kopen, of verkopen van een huis in Almelo Noord-Oost.

Onze Diensten

Als jouw makelaar in Almelo Noord-Oost bieden wij een breed scala aan diensten om aan jouw vastgoedwensen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, een appartement of een investeringsmogelijkheid, wij hebben diverse mogelijkheden beschikbaar. We begeleiden je stap voor stap, van het vinden van geschikte woningen tot het regelen van de juiste documentatie en het afhandelen van de transactie. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

Neem Contact Met Ons Op

Ben je geïnteresseerd in vastgoed in Almelo Noord-Oost? Neem vandaag nog contact op met iQ Makelaars Almelo. Ons vriendelijke team staat voor je klaar om je persoonlijk advies te geven en je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale woning in deze levendige en groene wijk. Bel ons op 0546 - 305 301 of stuur een e-mail naar Almelo@iQMakelaars.nl. 

Contact opnemen

Contact

iQ Makelaars Almelo
Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

Makelaar Almelo  iQ Makelaars Almelo
Makelaar Almelo  0546 305 301
Whatsapp +31 6 135 274 00

0546 - 305 301

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen