iQ Makelaars Feedbackcompany
9.5 10
202 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Gratis waardebepaling huis

De waarde van je huis binnen 48 uur

Wat is mijn huis waard? Een vraag die je samen met vele anderen hebt. iQ Makelaars Almelo geeft je gratis advies over de waarde van je woning en dat binnen 48 uur. De laatste tijd zijn de meeste woningen in waarde gestegen. Dus wil je de stijging van de waarde van jouw huis weten? Ook dat kan door middel van onze waardebepaling.

Een waardebepaling houdt in dat wij vaststellen voor welke realistische prijs jouw woning verkocht kan worden. Het wordt ook een waarde-indicatie genoemd. Er wordt dus gekeken naar de marktwaarde van jouw huis. Benieuwd naar uw woningwaarde?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Waardebepaling huis

Waardebepaling voor jouw huis bestaat uit 4 elementen:

  • Vergelijke woningen die te koop staan. De kandidaat-koper vergelijkt daar immers ook mee.
  • Recente verkochte woningen en nog zichtbaar online
  • Kadaster onderzoek
  • Calcasa-rapportage met de marktwaarde van jouw huis
     

Ik wil de waarde van mijn huis weten

Woningwaarde almelo

Een waarde indicatie voor het verkopen van een huis

Twijfel je of je jouw huis wilt verkopen? Bij het verkopen van een huis is de waardebepaling de eerste stap. Het is namelijk belangrijk om de marktwaarde te weten. Als je de waarde weet kun je namelijk een realistische vraagprijs vaststellen. Op die manier haal je altijd het meest optimale uit jouw woning. Bij iQ Makelaars Almelo zijn wij ook gebaat bij een realistische vraagprijs. Wij werken namelijk No Cure No Pay. Wij rekenen, in tegenstelling tot andere makelaars, geen opstartkosten of intrekkingskosten bij de verkoop van jouw woning.  Wij zijn dus ook gebaat bij de beste verkoopwaarde van jouw huis.

Neem gerust contact op

De reden om een gratis waardebepaling aan te vragen

Een van de redenen om een waardebepaling aan te vragen is omdat je een huis wilt verkopen. Je wilt dan een inschatting van de verkoopwaarde van jouw huis. Een andere reden kan zijn dat je een huis wilt kopen. Je wilt dan weten wat jouw huidige woning waard is om een duidelijk financieel overzicht te krijgen. Tot slot kan een reden zijn dat je wilt weten of je een overwaarde hebt op jouw woning of dat jouw huis onder water staat. Heb je een gevalideerd taxatierapport nodig voor een bank of andere financiële zaken? iQ Makelaars Almelo helpt je ook bij het taxeren van een huis.

Weten wat jouw woning waard is in Almelo en omgeving? Dit is de eerste stap bij de (mogelijke) verkoop van jouw huis of appartement. Ontvang een gratis waardebepaling voor jouw huis. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Vraag een waardebepaling aan

Heb je een taxatierapport nodig?

iQ Makelaars Almelo helpt je graag ook bij de taxatie van jouw huis!

Taxatie aanvragen

Waardebepaling aanvragen voor jouw huis

Weten wat jouw woning waard is in Almelo en omgeving? Dit is de eerste stap bij de (mogelijke) verkoop van jouw huis of appartement. Ontvang een gratis waardebepaling voor jouw huis. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

 

Vraag een waardebepaling aan

Object gegevens

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Almelo
Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

Makelaar Almelo  iQ Makelaars Almelo
Makelaar Almelo  0546 305 301
Whatsapp +31 6 135 274 00

0546 - 305 301

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen