Wat is mijn huis waard?

Een professionele waardebepaling binnen 48 uur. 

Uw woning verkopen? Weten wat uw woning waard is? Wij geven u hier gratis advies over, dit noemen wij een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Eén van onze ervaren makelaars komt bij u langs, bespreekt de mogelijkheidhen en neemt de woning op. Dan volgt er binnen 48 uur een waarde indicatie van uw woning. 

Zo stellen wij vast voor welke prijs uw woning een realistische kans maakt om verkocht te worden. Tijdens ons bezoek voor de waardebepaling nemen wij maten op van uw woning en bijzonderheden worden meegewogen.

De waardebepaling bestaat uit onder andere uit 3 elementen:

  • Welke vergelijkbare woningen staan er nu te koop?
  • Welke woningen zijn er recent verkocht en nog zichtbaar online?
  • Uitgebreide Calcasa-rapportage specifiek voor uw woning.

Calcasa

Calcasa is een onafhankelijk technologiebedrijf gespecialiseerd in de geautomatiseerde waardering en de statistische analyse van onroerend goed voor hypotheek- en vastgoedorganisaties.

Het door Calcasa ontwikkelde Automated Valuation Model voor de waardebepaling van individuele woningen en portefeuilles wordt internationaal erkend voor zijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid door toezichthouders, ratingbureaus, accountants, de taxatiebranche en opdrachtgevers.

Let op: Omdat wij werken op basis van No Cure No Pay, krijgt u bij ons altijd een eerlijk advies. In tegenstelling tot andere makelaars berekenen wij alleen de daadwerkelijke kosten voor de presentatie, dit is geen verdienmodel en wij zijn dan ook gebaat bij een reële vraagprijs.
 

  VastgoedPro           

Meer weten over het verkoopproces?

Online gratis woning waardebepaling!

Vul onderstaand formulier in om een gratis waarde-indicatie van uw woning te ontvangen.


Object gegevens

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Almelo

Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

0546 - 305 301

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

almelo@iqmakelaars.nl