iQ Makelaars Feedbackcompany
9.5 10
202 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Huis verkopen in Almelo?

Wil je jouw huis verkopen in Almelo en omgeving? Dan heb je een betrouwbare en professionele verkoopmakelaar nodig. Het verkopen van je huis is namelijk niet zomaar iets. iQ Makelaars Almelo helpt je daarom graag. Onze makelaars hebben veel werkervaring op de lokale woningmarkt. Door de jaren heen hebben zij daarom een groot netwerk opgebouwd.

Een netwerk waarin waarschijnlijk ook jouw potentiële koper zit. Door de jarenlange ervaring weten wij wat jouw huis nodig heeft om verkocht te worden. Snel en tegen de beste voorwaarden! Een woning verkopen doe je daarom samen met iQ Makelaars Almelo.

Neem vrijblijvend contact op

Huis verkopen almelo

Waarom je woning verkopen samen met iQ Makelaars Almelo?

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het jou uitkomt
  • Altijd een scherp concurrerend tarief
  • Landelijke organisatie & kennisdeling
  • Kennis van de lokale woningmarkt
  • Groot netwerk in de regio
  • No Cure No Pay verkoopmakelaar
  • De beste verkoopstrategie

Verkoopmakelaar Almelo

Advies bij het verkopen van je huis

Je huis verkopen is een belangrijke beslissing waarbij veel zaken komen kijken. iQ Makelaars Almelo geeft je graag advies dat voorkomt uit de juiste verkoopstrategie. Dit verkoopadvies is geheel vrijblijvend. Zo kunnen wij adviseren over bepaalde rangschikking van meubels en of het hanteren van een ander styling. Daarnaast kunnen wij advies geven over het verduurzamen van jouw woning om zo de verkoop te stimuleren. Dit wordt gedaan aan de hand van het energielabel en het daar bijhorende energieadvies.

Bovendien weten wij wat goede foto’s doen met de verkoop van een woning. Als makelaar in Almelo werken wij met een flexibele verkoopplanning. Op die manier kunnen wij zorgen dat er altijd foto’s kunnen worden genomen op de mooiere dagen. Beter weer betekent meer uitnodigende foto’s en dus een beter resultaat!  

Daarnaast kunnen wij ook advies geven over hoe jouw huis de beste aandacht krijgt. Zo organiseren wij open huizen, starten wij online campagnes en maken wij bijvoorbeeld brochures om jouw huis zo goed mogelijk te promoten. Wij geloven namelijk in het feit dat zichtbaarheid en naamsbekendheid van een huis het verschil kan maken tijdens de verkoop van een woning. Een gewilde woning kan namelijk meer opleveren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Snel een woning verkopen in Almelo vergt de beste verkoopstrategie

Bij het verkopen van een huis is een goede verkoopstrategie cruciaal. Bij het bepalen van deze strategie wordt er gekeken naar de potentiële verkoopkansen. Hier wordt namelijk de strategie op aangepast. Het gehele verkoopproces wordt doorgenomen tijdens het bepalen van de strategie. Zo weten wij als makelaar wanneer er wat precies van ons verwacht wordt en weet jij als klant wij je kan verwachten. Uiteindelijk moet de strategie de leidraad zijn voor het advies dat wij jou geven om jouw huis snel en tegen de beste voorwaarden te verkopen.

Het stappenplan bij de verkoop van een huis

Bij het verkopen van jouw huis moet eerst de waarde van jouw woning in kaart worden gebracht. Vervolgens worden allerlei belangrijke stukken verzameld, worden alle bijzonderheden meegewogen en daarna kan de verkoopstrategie worden bepaald. Na het bepalen van de verkoopstrategie kan er advies worden gegeven om de verkoop van jouw huis te stimuleren. Er wordt een uitgebreide verkoopplanning gemaakt en iQ Makelaars Almelo zorgt ervoor dat jouw huis onder de aandacht komt te staan. Tot slot helpen wij je met de bezichtigingen, de onderhandelingen, het jurisdische gedeelte en bieden wij de nazorg die je verdient!

 

Woning verkopen almelo

De eerste stap bij de verkoop van een huis: de waardebepaling

Wat is jouw huis waard? Bij het verkopen van een huis is het belangrijk dat de waarde van een huis in kaart wordt gebracht. iQ Makelaars Almelo stelt vast voor welke prijs jouw woning een realistische kans maakt om verkocht te worden. Wanneer je een waard indicatie bij ons aanvraagt ontvang je deze binnen 48 uur.

Bij de waardebepaling worden ook alle bijzonderheden van jouw woning meegewogen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verbouwingen, verduurzaamheden en andere zaken. Belangrijk om te vermelden is dat wij als makelaar in Almelo werken op basis van No Cure No Pay. Je krijgt daarom altijd eerlijk advies. Wij berekenen geen opstartkosten of intrekkingskosten, daarom zijn ook wij gebaat bij een realistische vraagprijs en de beste verkoopprijs van uw woning.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan

De verkoopmakelaar die zorgt voor de beste aandacht voor je huis, online en offline!

Bekijk meer over onze unieke marketing

Wil je jouw huis verkopen in Almelo?

Dan ben je bij iQ Makelaars aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: uiteraard geheel vrijblijvend!

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Almelo
Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

Makelaar Almelo  iQ Makelaars Almelo
Makelaar Almelo  0546 305 301
Whatsapp +31 6 135 274 00

0546 - 305 301

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen