Dé makelaar van Almelo

Nieuwe marketingtechnieken, ouderwetse kwaliteit

Op zoek naar de beste makelaar in Almelo? iQ Makelaars Almelo combineert nieuwe marketingtechnieken met ouderwetse kwaliteit om voor u het beste resultaat te behalen. Door onze landelijke samenwerking kunnen wij u perfect helpen bij de verkoop van uw woning. iQ Makelaars: Nét even slimmer dan de rest!

iQ Makelaars is een moderne verkoopmakelaar die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. Dankzij onze vestigingen in heel Nederland wordt u altijd geholpen door een makelaar die veel kennis heeft van de lokale markt. Uw belangen staan bij ons voorop: u krijgt onafhankelijk advies over de verkoopprijs en hoe u uw woning het beste verkoop-klaar maakt.

Woning verkopen in Almelo?

In de eerste drie maanden van de verkoopperiode is de kans op verkoop het grootst. iQ Makelaars Almelo streeft ernaar uw woning binnen deze periode te verkopen. Dit doen wij door uw woning actief onder de aandacht van potentiële kopers te brengen middels moderne marketing. Bijna alle potentiële kopers zich oriënteren via het internet, wij zorgen daarom dat uw woning via veel verschillende kanalen te vinden is. Door plaatsing op diverse woningwebsites, overzichtelijke en professionele foto’s en een overtuigende verkooptekst zal uw woning in de smaak vallen bij potentiële kopers.

Door deze focus op online marketing onderscheidt iQ Makelaars Almelo zich van haar concurrenten. Gecombineerd met onze No Cure No Pay werkwijze zijn wij dé nummer 1 makelaar in Almelo voor uw woning!

Start het verkoopproces van uw huis of appartement in Almelo met een gratis vrijblijvende waardebepaling van uw woning. 
Ik wil een vrijblijvende waardebepaling!

 

Woning kopen in Almelo?

Naast het verkopen van woningen kunnen wij u ook ondersteunen bij de aankoop van een woning in Almelo en omgeving. Bij de aankoop van een huis of appartement komt veel kijken. De aankoopmakelaars van iQ Makelaars Almelo kunnen u hierin begeleiden om tot een goede, eerlijke koop te komen. 

Heeft u al een geschikte woning gevonden en bezichtigd? Dan kunnen wij u ook vanaf de tweede bezichtiging ondersteunen en adviseren in het vervolgproces. Verder in het aankoopproces kunnen wij u ook ondersteunen met een aantal juridische zaken zoals het doornemen van het concept koopcontract, de eindinspectie en de eigendomsoverdracht bij de notaris. Op deze manier ziet u niets over het hoofd en kunt u snel gaan genieten van uw woning. 

 

Begin de zoektocht naar uw droomhuis in Almelo met een vrijblijvend adviesgesprek. 
Ik wil een vrijblijvend adviesgesprek!