iQ Makelaars Feedbackcompany 9,5 10
iQ Makelaars Funda
9,3 10

Over iQ Makelaars Almelo

Wij zijn de aankoop en verkoopmakelaar van Almelo. Wij weten dat het verkopen of het kopen van een huis een grote stap is. Wij staan met ons enthousiaste makelaarsteam graag voor je klaar. Door onze persoonlijke aanpak en onze kennis van de lokale woningmarkt weten wij wat jouw woning nodig heeft. Een huis kopen of verkopen doe je dan ook samen met iQ Makelaars.

Neem vrijblijvend contact op

Makelaar Almelo

Onze geschiedenis

Toen Norbert Wegter in 2015 beslootde franchise verhuurmakelaar 123Wonen over te nemen, had hij altijd al de droom om deze formule uiteindelijk ook door te zetten in de koopmakelaardij. In 2018 was het zo ver! iQ Makelaars werd opgericht. Een nuchter en hardwerkend makelaarskantoor met lokale franchise vestigingen met als doel landelijke dekking! Zodat iedere koper of verkoper van een nieuwe woning op de best mogelijke manier ondersteund kan worden bij de aankoop of verkoop van zijn/haar woning. Een huis kopen blijft een hele bijzondere gebeurtenis in iemands leven, dit proces kun je maken of breken. Wij zorgen voor die onuitwisbare indruk, wij bewijzen dat je ons het vertrouwen kunt gunnen! iQ Makelaars nemen we de tijd! Wij maken het onderscheid met onze landelijke slagkracht en onze uitgebreide onlinepresentaties die gegarandeerd tot aankoop-en verkoopleads leiden!

 

iQ Makelaars

 

Onze doelstelling

Ons doel is vanzelfsprekend een woning voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. De marketing is een uitgebalanceerde combinatie van online zichtbaarheid, glanzend papier en uitgebreide bezichtigingen. Alles met een persoonlijke touch! Waardoor wij het normaal vinden om ook in het weekend en na 17.00uur beschikbaar te zijn voor onze klanten. Wij gaan voor je aan de slag wanneer wij hier zelf ook voor 200% achter staan. Daarom werken we altijd op basis van no-cure-no-pay. Alhoewel iQ Makelaars landelijk actief is, blijft het een Twents bedrijf. “Normaal doen en hard werken” is ons nuchtere motto. En dat werkt! Met inmiddels 20 collega’s op het hoofdkantoor in Almelo en 25 lokale vestigingen door heel Nederland is iQ Makelaars niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

We hopen je snel te mogen begroeten bij een van onze vestigingen!

Directie iQ Makelaars B.V.
Norbert Wegter

iQ Makelaars ook in de landelijke pers

Onze missie

"De klant volledig ontzorgen op het gebied van wonen. Een wereld die voor de ‘gewone’ burger meer vragen dan antwoorden kent, iQ Makelaars maakt deze wereld toegankelijk voor iedereen".

Onze visie

"Met iQ Makelaars willen we een vooruitstrevende alleskunner zijn op het gebied van wonen. Denk hierbij aan een one-stop-shop, waarbij we transformeren van makelaar naar woonadviseur. Zodat we groeien door uit elke transactie, een nieuwe transactie te halen".

Andere iQ Makelaars kantoren

We hebben landelijke slagkracht met onze franchise formule maar hebben in elke regio een lokale specialist aan het werk. Neem iQ Makelaars Amsterdam als voorbeeld:

Ook deelnemen aan het succes van iQ Makelaars?

iQ Makelaar worden

Contact

iQ Makelaars Almelo
Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

Makelaar Almelo  iQ Makelaars Almelo
Makelaar Almelo  0546 305 301

0546 - 305 301

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen