iQ Makelaars Feedbackcompany
9.5 10
202 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Over iQ Makelaars Almelo

Welkom bij iQ Makelaars, dé makelaar van Nederland! We zijn een gedreven en enthousiast makelaarskantoor, waar jouw belangen altijd op de eerste plek staan. Wil je een huis verkopen, of ben je juist op zoek naar jouw droomwoning? Dankzij onze No Cure No Pay werkwijze ben je altijd verzekerd van transparant en eerlijk advies over het aankoop- of verkoopproces van jouw woning. Alhoewel iQ Makelaars landelijk actief is, blijft het een Twents bedrijf. “Normaal doen en hard werken” is ons nuchtere motto. En dat werkt! Ons kantoor in Almelo is te vinden op het bedrijventerrein naast de A35.

Neem vrijblijvend contact op

Makelaar Almelo

Onze geschiedenis

Oorspronkelijk is iQ Makelaars ontstaan uit de succesvolle verhuurmakelaar 123Wonen. De succesvolle formule werd sindsdien ook ingezet in de koop- en verkoopmarkt. Bij iQ Makelaars Almelo maakt men ook gebruik van deze expertise. Het kantoor van Almelo is het voormalig hoofdkantoor van iQ Makelaars. Een goed bereikbare plek, zodat Danny Mulder en zijn team jou in heel Almelo goed kan bedienen. Een makelaar met de roots in Almelo weet waar hij het over heeft en helpt je daarom graag als makelaar in Windmolenbroek, Nijrees, Schelfhorst, Aalderinkshoek, De Riet, Sluitersveld, Ossenkoppelerhoek, Bornerbroek, Aadorp, Wierden en andere omliggende dorpen en wijken. 

Deze mooie Twentse stad telt ruim 73.000 inwoners en was vroeger de Textielstad van Twente. Veel arbeiders kwamen toendertijd in de stad Almelo werken. Momenteel is Almelo een bruisende stad met veel reuring. "In Almelo is altijd wat te doen" is dan ook haar lijfspreuk. Ook op de huizenmarkt van Almelo is altijd wat te doen. iQ Makelaars helpt je daarom graag bij het gehele aankoop- of verkoopproces van een huis!  

iQ Makelaars ook in de landelijke pers

  • Franchiseplus
  • Tubantia
  • Nationale Franchise Gids 

Onze diensten

Bij iQ Makelaars doen we meer dan huizen verkopen alleen. Van verkoop tot aankoop en van taxaties tot energielabels, met onze uitgebreide dienstverlening vinden we in elke situatie een passende oplossing.

iQ Verkoopmakelaar: Als makelaar helpen we je uiteraard bij het verkopen van jouw woning. Met een uitgebreide verkoop-, marketing- en onderhandelingsstrategie zorgen we ervoor dat jouw woning verkocht wordt tegen de beste prijs en voorwaarden. Vanaf de waardebepaling tot aan de oplevering, onze makelaars staan aan jouw zijde en bieden je de beste begeleiding.

iQ Aankoopmakelaar: Ook wanneer je een huis gaat aankopen is het verstandig om een makelaar in te schakelen. iQ Makelaars helpt je tijdens de zoektocht, bezichtigingen, onderhandelingen en overdracht zodat alles in goede banen loopt. Met een iQ Makelaar aan je zijde betaal je nooit teveel voor jouw droomwoningen.

iQ Taxateur: Onze makelaars zijn gecertificeerde Register Makelaar - Register Taxateurs (RM-RT). Hierdoor kunnen zij jou ook voorzien van een gevalideerd taxatierapport, bijvoorbeeld voor het aanvragen van een hypotheek. Dankzij onze aansluiting bij het NWWI worden onze taxatie door alle geldverstrekkers en instellingen geaccepteerd.

iQ Energieadviseur: Heb je een energielabel nodig omdat je jouw woning gaat verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een correct energielabel, en geven graag advies over alle zaken die hierbij komen kijken.
iQ Verkoopmakelaar iQ Aankoopmakelaar

iQ Makelaars: onze formule

Je vindt de kantoren van iQ Makelaars door heel Nederland. Dit komt door onze unieke franchiseformule, waarmee iedereen de kans krijgt een succesvol makelaarskantoor op te starten. Wanneer je je aansluit bij de iQ Makelaars franchiseformule kun je gebruik maken van onze middelen en naamsbekendheid, en tegelijkertijd ondernemen op jouw manier. Heb je nog geen makelaarspapieren binnen? Geen probleem! Ook dan kun je bij ons starten als partner. Wij helpen je met zaken als leadgeneratie en marketing, waardoor jij direct een vliegende start maakt als makelaar. Neem gerust contact op voor meer informatie, of kijk op iqmakelaarworden.nl

iQ Makelaar worden

iQ Makelaars de franchise van Nederland!

We hebben landelijke slagkracht met onze franchise formule maar hebben in elke regio een lokale specialist aan het werk. Geïnteresseerd in het beroep makelaar? 

Meer weten over iQ Makelaars?

We vertellen je graag meer over onze dienstverlening. Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in, en een iQ Makelaars vestiging bij jou in de buurt neemt contact met je op.

Verstuur

Ook deelnemen aan het succes van iQ Makelaars?

iQ Makelaar worden

Contact

iQ Makelaars Almelo
Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

Makelaar Almelo  iQ Makelaars Almelo
Makelaar Almelo  0546 305 301
Whatsapp +31 6 135 274 00

0546 - 305 301

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen