Dé verkoopmakelaar van Twente

iQ Makelaars in Almelo zet nieuwe marketing technieken in en combineren dit met ouderwetse kwaliteit in makelaardij om zo voor u het beste resultaat te halen.

Door onze landelijke samenwerking kunnen wij u perfect helpen bij de verkoop van uw woning. iQ Makelaars: Nét even slimmer dan de rest!

iQ Makelaars is een moderne verkoopmakelaar die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. Dankzij onze vestigingen in heel Nederland wordt u altijd geholpen door een makelaar die veel kennis heeft van de lokale markt. Uw belangen staan bij ons voorop: u krijgt onafhankelijk advies over de verkoopprijs en hoe u uw woning het beste verkoop-klaar maakt.

Uw woning verkopen?

In de eerste drie maanden van de verkoopperiode is de kans op verkoop het grootst. iQ Makelaars Almelo streeft ernaar uw woning binnen deze periode te verkopen. Dit doen wij door uw woning actief onder de aandacht van potentiële kopers te brengen middels moderne marketing. Bijna alle potentiële kopers zich oriënteren via het internet, wij zorgen daarom dat uw woning via veel verschillende kanalen te vinden is. Door plaatsing op diverse woningwebsites, overzichtelijke en professionele foto’s en een overtuigende verkooptekst zal uw woning in de smaak vallen bij potentiële kopers.

Door deze focus op online marketing onderscheidt iQ Makelaars Almelo zich van haar concurrenten. Gecombineerd met onze No Cure No Pay werkwijze zijn wij dé verkoopmakelaar in Twente voor uw woning!

Contact

iQ Makelaars Almelo

Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

0546 - 305 301

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

almelo@iqmakelaars.nl