iQ Makelaars Feedbackcompany
9.5 10
200 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Hoe verkoop ik mijn huis?

Prijsstelling; vraagprijs of vanafprijs? Of zelfs koopprijs?

Afhankelijk van de waardebepaling bepalen wij samen met jou voor welke prijs wij je woning in de markt gaan presenteren. De reguliere “vraagprijs” wordt het meest gehanteerd en er zijn ook makelaars die alleen maar een “bieden-vanafprijs” gebruiken. Wij bekijken samen met je welke prijsstelling zich het beste leent voor jouw huis.

Wij hebben de ervaring dat jouw woning meer of minder online exposure krijgt als je een slimme keuze gebaseerd op het zoekgedrag van de Funda bezoeker. Omdat Funda prijscategorieën per €25.000 hanteert, houden wij deze variabele altijd in ons achterhoofd bij het bepalen van de prijsstelling. De juiste prijsstelling biedt meer kans op een uitschieter naar boven. Wij kunnen met onze waardebepaling een inschatting van de waarde van je woning maken. Wij nemen de tijd voor jouw huis en bieden hiermee altijd ruimte voor een bod dat hoger is dan de gestelde prijs, door ons te concentreren juist díe kandidaat-koper voor wie jouw woning hun nieuwe droomwoning is.

Neem gerust contact op

Je woningwaarde weten binnen 48 uur?
Gratis waardebepaling aanvragen

Hoe verkoop ik mijn huis

Hoe verkoop ik mijn huis sneller: Stijlingadvies

Je krijgt van ons kosteloos advies over het stylen van je woning. Dit bestaat uit het rangschikken van jouw meubels, opbergen van kleine of persoonlijke spullen.We adviseren ook onder andere in kleurstellingen op de wanden en evt. achterstallig onderhoud om
een ruimte beter tot zijn recht te laten komen. iQ Makelaars is hier adviserend in, jij bepaalt zelf hoe ver je daar in wil gaan.

Het verkooptechnisch interieuradvies over jouw woning krijg je van ons voordat de fotografie ingepland wordt. Vaak kunnen we met kleine aanpassingen je huis aantrekkelijker maken voor een groter aantal kandidaten.

Neem vrijblijvend contact op

Snel je huis verkopen met professionele fotografie

Voor de binnenfoto’s en nog meer voor de buitenfoto’s is het belangrijk dat het een overwegend zonnige dag is. Wij zijn flexibel in timing van fotografie en zorgen dat de fotograaf op het meest geschikte moment komt fotograferen. Voor een grondgebonden woning maken wij hoogtefoto’s om jouw woning op de juiste manier op te laten vallen. Wanneer een dronevideo toegevoegde waarde heeft kunnen wij hier een externe partij voor inschakelen waar wij landelijke afspraken mee hebben zodat dit tegen de laagst mogelijke kosten uitgevoerd kan worden.

Open huis inplannen voor het sneller verkopen van je huis

Speciaal voor je woning organiseren wij een open huis op de tweede zaterdag nadat we live zijn gegaan. Dit zorgt ervoor dat alle geïnteresseerden kans krijgen om uw woning te bezichtigen. Het doel van het open huis is daarnaast dat kandidaat-kopers zien dat meer mensen interesse in je woning hebben. Door het zien van en de kans op meerdere geïnteresseerden hebben wij de ervaring dat jouw woning
meer oplevert en sneller verkocht wordt.

Met de juiste prijsstelling is er een goede mogelijkheid dat jouw woning vóór het open huis verkocht wordt. Tussen de eerste kijkers zit vaak een koper; bij een bod gebruik we het naderende open huis om het budget van een bieder op te rekken zodat je de beste prijs van het moment krijgt voor jouw woning!

Neem contact met ons op

 

Hoe verkoop ik mijn huis sneller

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Plan een gratis adviesgesprek

Contact

iQ Makelaars Almelo
Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

Makelaar Almelo  iQ Makelaars Almelo
Makelaar Almelo  0546 305 301
Whatsapp +31 6 135 274 00

0546 - 305 301

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen