Huis verkopen met behulp van de beste marketing

iQ Makelaars Almelo gebruikt meerdere kanalen om uw huis te verkopen

iQ Makelaars heeft aansluitingen met alle grote woningwebsites zodat uw woning prominent getoond wordt aan potentiële kopers. Zo staat ons aanbod op Pararius, Funda, Jaap, Huislijn etc. 

Neem gerust contact met ons op

Huis verkopen Almelo

Weten wat uw huis waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Marketing huis

Extra online marketing voor uw woning

Een huis verkopen bestaat uit het creëren van kansen. Funda zorgt voor ca. 70% van alle exposure van uw woning,
hier kunnen we niet omheen. Maar bij iQ Makelaars wordt alles uit de kast gehaald om nog meer kijkers en kansen op verkoop te creëren. Speciaal voor uw woning wordt een Google campagne ingericht waarin wij ons richten op de sterke punten van uw woning.

We merken dat juist de mensen die in eerste instantie niet naar een woning zoeken en deze toch eens gaan bezichtigen, een grotere kans bieden om vervolgens tot verkoop over te gaan. En dan ook nog voor een hogere prijs dan men eigenlijk van plan was.

Neem gerust contact op

Online marketing voor uw huis

Speciaal voor Engelse zoekers hebben wij een landelijk platform waarop wij uw woning presenteren aan expats. Expats zijn een groeiende doelgroep van kapitaalkrachtige woningzoekers die vaak eerst een woning huren en als duidelijk is dat ze in Nederland blijven een woning kopen, uw woning mogelijk! Expat Homes Holland

Verder doen wij aan marketing via de volgende kanalen:

  • Google
  • Social Media
  • Brochures (hardcopy en digitaal)

Uw huis verkopen via iQ Makelaars? Meld uw woning vandaag nog aan en wij zorgen dat uw aanvraag bij de juiste vestiging belandt!

Neem gerust contact op

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan een adviesgesprek

Contact

iQ Makelaars Almelo

Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

0546 - 305 301

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wil je zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

almelo@iqmakelaars.nl

Volg ons