iQ Makelaars Feedbackcompany
9.5 10
202 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Nationale hypotheek garantie (NHG) 2023

In het nieuwe jaar wordt het nog aantrekkelijker om jouw droomhuis te kopen! De grens voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) stijgt in 2023 met maar liefst 50.000 euro naar 405.000 euro. Ontdek de voordelen van NHG en de mogelijkheden die het biedt voor jouw nieuwe woning.

Bescherming en Zekerheid: NHG voor Onverwachte Wendingen

Wat als het leven anders loopt dan gepland? Met NHG bieden wij jou een stevig vangnet tegen gedwongen verkoop of restschulden, bijvoorbeeld als gevolg van arbeidsongeschiktheid, echtscheiding of andere onvoorziene situaties. Lees hier waarom een hypotheek met NHG jou extra zekerheid geeft.

Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

NHG grens kosten

Energie Besparen? Profiteer van Verhoogde Kostengrens

Duurzaam wonen wordt steeds belangrijker. Als jij energiebesparende voorzieningen wilt treffen in je nieuwe huis, heb je geluk! In 2023 wordt de kostengrens voor NHG verhoogd naar 429.300 euro. Ontdek hoe dit jouw mogelijkheden vergroot om te investeren in een milieuvriendelijke woning.

Stabiliteit en Toegankelijkheid: NHG Jaarlijks opnieuw bepaald

Bij iQ Makelaars Almelo geloven we in een stabiele woningmarkt en de toegankelijkheid van een hypotheek met NHG voor alle huizenkopers. Leer meer over hoe de NHG-grens jaarlijks wordt vastgesteld en hoe wij jou helpen om de beste mogelijkheden te benutten.

Betaalbaarheidsgrens Losgekoppeld: Meer Kansen voor Woningzoekenden

Het kabinet heeft een besluit genomen dat deuren opent voor veel huizenkopers. De NHG-grens en de betaalbaarheidsgrens zijn losgekoppeld, wat betekent dat meer woningen nu binnen bereik zijn. Ontdek hoe jij kunt profiteren van deze positieve verandering.

Samen Op Zoek Naar Jouw Droomhuis

Bij iQ Makelaars begrijpen we de uitdagingen op de huizenmarkt. We zijn er voor jou, om samen op zoek te gaan naar het perfecte huis dat past bij jouw wensen en budget. Ontdek hoe wij jou begeleiden in deze spannende reis naar jouw nieuwe thuis.

Contact opnemen

Contacteer Ons: Laat Jouw Dromen Uitkomen in 2023!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bel, mail of app ons, en ons deskundige team staat voor je klaar om je te ondersteunen in deze spannende reis naar jouw nieuwe thuis! Laten we samen jouw droomhuis vinden en een nieuw hoofdstuk beginnen in 2023!

Contact opnemen

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Almelo
Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

Makelaar Almelo  iQ Makelaars Almelo
Makelaar Almelo  0546 305 301
Whatsapp +31 6 135 274 00

0546 - 305 301

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen