iQ Makelaars Feedbackcompany
9.5 10
202 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

‘Almelo moet een jongereninloophuis krijgen’

minder dan 1 min.

Terug

Marleen Vulic en Inge Meesters, twee bevlogen vriendinnen, hebben een ambitieus doel voor ogen: het oprichten van een jongereninloophuis in Almelo. Dit huis, gebaseerd op het succesvolle Tejo Huis-concept uit België, biedt jongeren een laagdrempelige omgeving waar ze terecht kunnen met hun problemen en geholpen worden door vrijwillig werkende professionals. Het Tejo Huis heeft al zijn waarde bewezen in andere Nederlandse steden zoals Goes en Breda.

Vulic en Meesters, die zelf werkzaam zijn als psychosociaal hulpverlener en schoolbegeleider, zijn zich bewust van de uitdagingen waarmee jongeren in Almelo te kampen hebben. Ze benadrukken dat veel jongeren zich eenzaam, angstig en gestrest voelen, met zorgen over onder andere woonruimte, studiekosten en schulden. Om hier iets aan te doen, willen ze een geschikte locatie vinden, een stichting oprichten en de financiering regelen voor het Tejo Huis in Almelo.

Het jongereninloophuis moet goed bereikbaar zijn, bij voorkeur in de buurt van het station. Met hun inzet hopen de vriendinnen jongeren in Almelo de mogelijkheid te geven om openhartig te praten over hun problemen, en de juiste begeleiding te ontvangen.

Publicatiedatum 09/06/2023

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Almelo
Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

Makelaar Almelo  iQ Makelaars Almelo
Makelaar Almelo  0546 305 301
Whatsapp +31 6 135 274 00

0546 - 305 301

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen