iQ Makelaars Feedbackcompany
9.5 10
202 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Ank Bijleveld benoemd tot voorzitter van Twenteboard

minder dan 1 min.

Terug

Ank Bijleveld, de voormalige minister van Defensie, is benoemd tot voorzitter van Twenteboard. Ze zal zich inzetten voor het bevorderen van een 'groene topregio' in Twente. Twenteboard is een samenwerkingsverband tussen onderwijs, overheid en ondernemers in Twente, met als gemeenschappelijk doel het versterken van de economie in de regio. Bijleveld neemt de functie over van Wim Boomkamp, die 3,5 jaar voorzitter was. 

Ank Bijleveld wordt gezien als een uitstekende keuze voor de rol van voorzitter van Twenteboard vanwege haar vastberadenheid, visie en bewezen vermogen om resultaten te behalen. Bob Vos, voorzitter van Ondernemend Twente, is ervan overtuigd dat Bijleveld de regio Twente naar nieuwe hoogten zal leiden. Haar benoeming als voorzitter werd unaniem goedgekeurd door het bestuur van Twenteboard.

Bijleveld heeft een indrukwekkende politieke carrière achter de rug, waarin ze diverse functies heeft bekleed, waaronder minister van Defensie, Commissaris van de Koning in Overijssel en burgemeester van het Hof van Twente. Voorafgaand aan haar benoeming als voorzitter van Twenteboard was ze waarnemend burgemeester in Almere. Met haar ervaring en leiderschap wordt verwacht dat Bijleveld een succesvolle samenwerking zal realiseren en de ontwikkeling van Twente als groene topregio zal stimuleren.

Bron: Tubantia

Publicatiedatum 16/06/2023

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Almelo
Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

Makelaar Almelo  iQ Makelaars Almelo
Makelaar Almelo  0546 305 301
Whatsapp +31 6 135 274 00

0546 - 305 301

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen