iQ Makelaars Feedbackcompany
9.5 10
202 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Eric Holterman behaalt titel 'Seniorkeurmakelaar'!

minder dan 1 min.

Terug

iQ Makelaars is verheugd om aan te kondigen dat Eric Holterman, iQ makelaar in de regio Twente, onlangs de titel Seniorkeurmakelaar heeft behaald. Na het succesvol voltooien van de bouwkundig-functionele basistraining heeft Holterman zijn kennis en expertise in huisvesting voor senioren verder versterkt.

Als Seniorkeurmakelaar heeft Holterman zich gespecialiseerd in de huisvesting voor senioren en beschikt hij over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van woningaanpassingen. Zijn opgedane expertise stelt hem in staat om te beoordelen of een woning voldoet aan de functionele eisen die nodig zijn voor een comfortabele oude dag. Bovendien kan hij advies geven over mogelijke verbouwingen om het woongenot en comfort te behouden voor langdurig zelfstandig wonen.

iQ Makelaars is trots op de prestatie van Eric Holterman en verwacht dat zijn toegenomen expertise op het gebied van huisvesting voor senioren een waardevolle aanvulling zal zijn op het dienstenaanbod van het makelaarskantoor. Met Eric Holterman als gecertificeerde Seniorkeurmakelaar blijft iQ Makelaars zich inzetten om klanten te ondersteunen bij het vinden van een woning die voldoet aan de specifieke behoeften van senioren, zodat zij langdurig kunnen genieten van comfortabel en zelfstandig wonen.

Neem vandaag nog contact op met iQ Makelaars en ontdek hoe Eric Holterman als Seniorkeurmakelaar u kan helpen bij uw huisvestingsbehoeften voor senioren.

Publicatiedatum 13/06/2023
Eric Holterman behaalt titel 'Seniorkeurmakelaar'!
 
Eric Holterman behaalt titel 'Seniorkeurmakelaar'!

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Almelo
Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

Makelaar Almelo  iQ Makelaars Almelo
Makelaar Almelo  0546 305 301
Whatsapp +31 6 135 274 00

0546 - 305 301

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen