iQ Makelaars Feedbackcompany
9.5 10
202 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Kantoorvilla aan Ariënsplein in Enschede te koop na pensionering curator

minder dan 1 min.

Terug

De prestigieuze kantoorvilla aan het Ariënsplein in Enschede staat te koop, nu Van der Hel Advocaten heeft besloten de Enschedese vestiging af te stoten en zich opnieuw te concentreren in hun oorspronkelijke thuisbasis, Almelo. Deze verandering komt voort uit het aanstaande pensioen van de gerenommeerde advocaat Jan van der Hel (73). Van der Hel staat bekend als curator in enkele van de grootste faillissementszaken, waaronder QtecQ en Megahome. Hij gaat met pensioen in maart 2024.

Van der Hel heeft aangekondigd dat de overige partners ervoor hebben gekozen om hun praktijk op één locatie in Almelo voort te zetten, waar de meesten van hen hun carrière zijn begonnen. Bovendien blijft een deel van de kantoorvilla aan het Ariënsplein verhuurd aan een zorgkantoor, want, zoals Van der Hel opmerkte, "koop breekt geen huur."

De historische kantoorvilla, genaamd Sonnevanck, is gebouwd in 1911 als de woning van burgemeester Edo Bergsma. Het pand, dat te koop staat voor 750.000 euro, is rijk aan authentieke details en is erkend als een rijksmonument. De omgeving van het voormalige ziekenhuis Stadsmaten herbergt tal van statige villa's, ooit gebouwd in opdracht van vooraanstaande Enschedese persoonlijkheden. Zo woonde ooit de bankier Blijdenstein in een nog grotere villa pal naast Sonnevanck.

Bron: Tubantia

Publicatiedatum 28/09/2023

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Almelo
Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

Makelaar Almelo  iQ Makelaars Almelo
Makelaar Almelo  0546 305 301
Whatsapp +31 6 135 274 00

0546 - 305 301

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen