Aankoopmakelaar in

Almelo nodig? 

Als u op zoek bent naar een woning maar niet weet hoe alles werkt dan adviseren wij u een iQ Makelaars aankoopmakelaar mee te nemen. Deze staat u bij met raad en daad, gaat mee naar de bezichtiging en kan namens u onderhandelen. Ook zorgt deze voor een correcte juridische afwikkeling en zal bij de eindinspectie en notaris overdracht zijn. 

De iQ Makelaars aankoopmakelaar neem graag met u contact op voor een vrijblijvend gesprek. Onze uitgebreide dienstverlening wordt dan met u doorgenomen. De toegevoegde waarde van een iQ makelaars aankoopmakelaar wordt dan snel duidelijk.

Hypotheek aanvragen? 

Voor meer informatie over het verkrijgen van een hypohteek kunt u contact opnemen met ons opnemen. Een deskundige adviseur die in uw situatie kan bepalen wat mogelijk en verstandig is! Hiervoor hebben wij een speciale pagina gemaakt. 

Eerst verkopen en dan woning aankopen?

Zou u eerst uw woning willen verkopen en dan pas een woning willen aankopen? Dan kunnen wij u ook helpen, wij bieden een mooi pakket aan voor verkopers die hulp nodig hebben bij de aankoop van een nieuwe woning. Informeer naar de mogelijkheden en scherpe tarieven.

O.a. succesvol aangekocht

Apollolaan aangekocht enschedeWoning aangekocht enschede 

Meer informate over iQ Makelaars Almelo? Wij stellen ons graag even aan u voor. Met ons onze no nonse aanpak worden veel woning aankopers geholpen. Lees meer over ons....

Op zoek naar een aankoopmakelaar? Neem dan contact op.

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om onze uitgebreide dienstverlening aan u uit te leggen.

Verstuur