Kosten makelaar Almelo 

Mijn huis verkopen met een makelaar: wat zijn de kosten?

Er is geen vast tarief voor het inschakelen van een makelaar voor het verkopen of aankopen van een woning. Elk makelaarskantoor is vrij om zijn eigen prijs op zijn diensten te plakken. Het is dan ook belangrijk dat u goed kijkt naar wat u krijgt voor een bepaald bedrag, aangezien niet elk makelaarskantoor dezelfde diensten aanbiedt binnen bepaalde kosten. 

Logo iQ Makelaars

No cure no pay makelaar almelo

No Cure No Pay-makelaar

Bij iQ Makelaars Almelo werken we met de term ‘No Cure No Pay’, oftewel: u betaalt pas als wij uw woning daadwerkelijk verkopen. U krijgt bij ons altijd eerlijk advies; ook wij zijn gebaat bij een reële vraagprijs. Wij beginnen pas aan een verkoopopdracht als wij er vertrouwen in hebben dat wij de woning kunnen verkopen. 

Meer over onze werkwijze

Courtage iQ Makelaars Almelo

Op onze website communiceren wij geen prijzen of vast courtage. Simpelweg omdat dit voor elke woning en verkoopstrategie anders zal zijn. Daarnaast kijken wij samen met u wat u van ons verwacht en welke stappen u liever zelf onderneemt. Uiteraard heeft dit effect op het complete kostenplaatje.

Het is mogelijk om uw woning via iQ Makelaars Almelo te verkopen vanaf 1% inclusief btw. Het definitieve percentage zal in de uitgebreide uitwerking van de waardebepaling worden vastgesteld. Zo staat u dus nooit voor verrassingen. 

Wat is courtage?

Courtage is een vergoeding die een makelaar ontvangt voor zijn of haar diensten bij de begeleiding van de koop en/of verkoop van een woning.

Onze makelaarstarieven

Wilt u meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van uw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.  

Direct contact opnemen  Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Hoe krijgt mijn woning een Funda Toppositie?

Bij iQ Makelaars Almelo krijgt elke woning vier weken lang een Funda Toppositie. Hiermee vergroten wij de kans om de beste koper te vinden voor uw huidige woning. De Funda Toppositie heeft een waarde van €121,- inclusief btw. Bij ons betaalt u dit nooit los, maar is dit verrekent in de courtage.

Presentatiepakket

Ons presentatiepakket is geen verdienmodel, maar zijn eerlijke kosten om uw woning goed te kunnen verkopen. Hiervoor betaalt u slechts €495,- inclusief btw.

Wat kunnen we allemaal voor u doen?

Bekijk al onze diensten