Aankoopmakelaar in Almelo nodig? 

Als u op zoek bent naar een woning maar niet weet hoe alles werkt dan adviseren wij u een iQ Makelaars aankoopmakelaar mee te nemen. Deze staat u bij met raad en daad, gaat mee naar de bezichtiging en kan namens u onderhandelen. Ook zorgt deze voor een correcte juridische afwikkeling en zal bij de eindinspectie en notaris overdracht zijn. 

De iQ Makelaars aankoopmakelaar neem graag met u contact op voor een vrijblijvend gesprek. Onze uitgebreide dienstverlening wordt dan met u doorgenomen. De toegevoegde waarde van een iQ makelaars aankoopmakelaar wordt dan snel duidelijk.

Neem gerust contact met ons op

Aankoopmakelaar Almelo

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan een gratis adviesgesprek in

Hypotheek aanvragen? 

Voor meer informatie over het verkrijgen van een hypotheek kunt u contact opnemen met ons opnemen. Een deskundige adviseur die in uw situatie kan bepalen wat mogelijk en verstandig is! Hiervoor hebben wij een speciale pagina gemaakt. 

Eerst verkopen en dan woning aankopen?

Zou u eerst uw woning willen verkopen en dan pas een woning willen aankopen? Dan kunnen wij u ook helpen, wij bieden een mooi pakket aan voor verkopers die hulp nodig hebben bij de aankoop van een nieuwe woning. Informeer naar de mogelijkheden en scherpe tarieven.

Eerst huis verkopen dan aankopen

 

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Almelo

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Op zoek naar een aankoopmakelaar? Neem dan contact op.

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om onze uitgebreide dienstverlening aan u uit te leggen.

Verstuur