iQ Makelaars Feedbackcompany
9.5 10
202 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Huis verkopen bij scheiding; wij begeleiden je graag

Ga je scheiden en moet je jouw woning verkopen? Bij iQ Makelaars begrijpen we dat dit een lastige periode kan zijn. Wij willen je daarom ontzorgen rondom het verkopen van jouw huis. Wij staan graag aan je zijde vanaf moment één. Onze makelaars staan klaar om de overgang van de gezamelijke woing naar een nieuwe eigenaar soepel te laten verlopen. 

Contact opnemen

Huis verkoop bij scheiding

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Almelo?

We verplaatsen ons in jou

Wij snappen de emoties en de persoonlijke oogpunten die komen kijken bij de verkoop van een huis bij een scheiding. Ons team biedt respectvolle en empathische begeleiding om deze moeilijke periode zo draaglijk mogelijk te maken.

Juridische en praktische ondersteuning

Tijdens het verkopen van een huis bijj een scheiding komen er verschillende juridische en praktische zaken kijken. Wij hebben ervaring met het verkopen van een huis tijdens een scheiding. iQ Makelaars Almelo kan je daarom helpen bij deze zaken en je ondersteuenen tijdens dit gehele proces. Op die maniere nemen we samen de beste beslissing. 

Het beste resultaat

Bij een scheiding zijn ook de financiële aspecten erg belangrijk.  Wij stellen daarom voorop om het beste financiële resultaat uit jullie gezamelijke woning te halen. Op die manier worden beide partijen bij een scheiding eerlijk behandeld.

Woning verkopen scheiden

Onze stappen bij de verkoop tijdens scheiding

Stap 1: Persoonlijk gesprek

We beginnen met een persoonlijk gesprek om jouw situatie en doelen in beeld te krijgen. We luisteren naar jouw behoeften en stellen aan de hand daarvan een gepaste strategie op.

Stap 2: Onderzoek op de markt voor de juiste prijsstrategie 

Ons team voert een uitgebreid onderzoek uit binnen de woningmarkt. Dit onderzoek wordt gedaan om de meest optimale prijs voor je huis vast te stellen. Een goede prijsstrategie zorgt ervoor dat er meer potentiële kopers worden aangetrokken. Daarnaast verkort het vaak de tijd waarin het huis verkocht wordt. 

Stap 3: Gebruik van marketing en bezichtigingen

Wij maken gebruik van de meest geschikte marketingstrategie. Met behulp van marketing zorgen wij ervoor dat wij de meest gechikte kopers aan trekken. Daarnaast plannen wij bezichtigingen, zodat iedereen de mogelijkheid jouw huis te kunnen bewonderen.  Wij begeleiden de partijen dan door jouw woning. 

Stap 4: Onderhandeling en het rond maken van de aankoop

Ons team neemt het voortouw bij de onderhandelingen en zorgt ervoor dat de aankkop succesvol wordt afgerond. Wij zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt.

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Almelo
Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

Makelaar Almelo  iQ Makelaars Almelo
Makelaar Almelo  0546 305 301
Whatsapp +31 6 135 274 00

0546 - 305 301

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen