Werkwijze iQ Makelaars Almelo

Wij helpen je met het kopen en verkopen van je huis

U bent van plan een woning te gaan kopen of verkopen in of rondom Almelo. Hier komt natuurlijk veel bij kijken. De professionals van iQ Makelaars Almelo kunnen u hierbij adviseren en ondersteunen. Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze. Bij onze werkwijze staan 5 zekerheden centraal. 

Neem gerust contact op

iQ Makelaars Almelo

Zekerheid 1: De beste verkoopprijs voor jouw woning

Wij werken op basis van No Cure No Pay. Dat betekent dat je pas betaalt als de woning daadwerkelijk is verkocht. Om die reden zijn wij ook gebaat bij de beste verkoopprijs. Ook door onze lokale marktkennis weten wij wat soortgelijke huizen hanteren als verkoopprijs. iQ Makelaars Almelo weet dus wat de beste prijs is voor jouw woning. Wij halen dus alles uit de kast voor de beste verkoopprijs van jouw woning!

iQ Makelaars

Een makelaar met landelijke slagkracht

iQ Makelaars Almelo is onderdeel van de landelijke organisatie iQ Makelaars. Dit neemt een aantal voordelen met zich mee, zoals de beschikking over kwalitatief hoge juridische ondersteuning vanuit het hoofdkantoor. Terwijl onze makelaars juist beschikken over lokale marktkennis. Een goede aanvulling dus!

Neem gerust contact op

Zekerheid 2: Beste aandacht voor je huis, online & offline

Bij iQ Makelaars Almelo maken wij gebruik van moderne marketing voor jouw huis. Dat wil zeggen dat jouw huis de beste aandacht krijgt die het nodig heeft. Zo krijg je een prominente plaatsing op Funda, wordt je woning geplaatst op verschillende websites (Pararius, Funda, Jaap, Huislijn, LuxuryHomes etc.). Ook kunnen wij voor jouw woning verschillende campagnes draaien, denk bijvoorbeeld aan Google en Facebook. Naast online marketing bieden wij ook offline marketing aan. Denk bijvoorbeeld aan een brochure. Kortom wij geven jouw huis de aandacht die het nodig heeft.

Zekerheid 3: Meeste flexibiliteit, oa in bezichtigingen

Bij iQ Makelaars hebben wij flexibele werktijden: geen 9 tot 5 mentaliteit, maar juist ook bereikbaar en beschikbaar in de avonduren en op zaterdag. Wij pakken elk moment aan om jouw woning te kunnen verkopen. Is er interesse om uw woning te bezichtigen? Dan proberen wij diezelfde dag of de dag erna nog tijd vrij te maken voor een bezichtiging.

Maak kennis met één van onze makelaars

Danny krijgt energie van hard werken en is pas tevreden met het hoogst haalbare resultaat. In de vastgoedmarkt van Almelo is hij als een vis in het water. Met deze jarenlange ervaring in de vastgoedwereld staat hij klaar om voor jou het beste resultaat te halen.

Danny houdt er van zich te ontwikkelen en steeds nieuwe dingen te leren. Bij iQ Makelaars heeft hij de kans zich om meerdere fronten te ontwikkelen. Zo gebruikt hij hier de nieuwste marketingtechnieken, zodat u het beste resultaat krijgt voor jouw woning. Hij wordt omringd door een bruisend team in Almelo. Een betrokken makelaar die met liefde nét dat stukje extra service biedt: dat merk je als klant!

Danny Mulder

iQ Makelaar
 

Makelaar Almelo

Zekerheid 4: Fanatiek en enthousiaste makelaarsteam

Bij iQ Makelaars Almelo hebben wij een fanatiek en enthousiast team voor je klaar staan. Vakkundigheid en deskundigheid dat gebruikt wordt voor het beste resultaat voor jou. Jij staat namelijk centraal bij iQ Makelaars Almelo. Je wordt begeleidt van begin tot eind en onze makelaars zorgen ervoor dat jij je thuis voelt bij iQ Makelaars. We halen voor jou alles uit de kast. Geen uitdaging te groot!

Zekerheid 5: 100% klanttevredenheid

Bij iQ Makelaars sta jij centraal. Wij willen daarom ook niks anders als dat jij een goede ervaring hebt met iQ Makelaars Almelo. Door onze persoonlijke aanpak willen wij dat jij je thuis voelt. De persoonlijke aanpak in combinatie met het leveren van kwaliteit, zorgen voor een goed resultaat. Wij willen net een stapje extra voor je doen.

Contact

iQ Makelaars Almelo

Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

0546 - 305 301

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wil je zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

almelo@iqmakelaars.nl

Volg ons