Aankoop- of verkoopmakelaar kiezen?

De werkwijze van iQ Makelaars Almelo

U bent van plan een woning te gaan kopen of verkopen in of rondom Almelo. Hier komt natuurlijk veel bij kijken. De professionals van iQ Makelaars Almelo kunnen u hierbij adviseren en ondersteunen. Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze.

Wij kunnen u onder andere helpen met:

  • Verkoopteksten in Nederlands én Engels
  • Professionele fotografie en 2D/3D plattegrond
  • Doorplaatsing op verschillende woningwebsites
  • Toppositie op Funda
  • Fysieke en digitale verkoopbrochure
  • Organiseren Open Huis & bezichtigingen

No Cure No Pay verkoopmakelaar

iQ Makelaars Almelo werkt altijd op basis van No Cure No Pay. U betaalt dus pas courtage als wij daadwerkelijk uw woning hebben verkocht. U krijgt bij ons dus altijd eerlijk advies, aangezien wij ook gebaat zijn bij een reële vraagprijs. Wij beginnen pas aan een verkoopopdracht als wij er vertrouwen in hebben dat wij de woning daadwerkelijk kunnen verkopen.

Gratis adviesgesprek inplannen

Werken buiten kantooruren

Bij iQ Makelaars hebben wij flexibele werktijden: geen 9 tot 5 mentaliteit, maar juist ook bereikbaar en beschikbaar in de avonduren en op zaterdag. Wij pakken elk moment aan om uw woning te kunnen verkopen. Is er interesse om uw woning te bezichtigen? Dan proberen wij diezelfde dag of de dag erna nog tijd vrij te maken voor een bezichtiging. Uiteraard in overleg met u. Wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op. 

Moderne marketing

In de eerste drie maanden van het verkoopproces is de kans op een succesvolle verkoop het grootst. iQ Makelaars Almelo streeft er dan ook na om een woning in deze periode te verkopen. Dit doen wij onder andere door de inzet van moderne marketing en de woning actief te promoten bij potentiële kopers. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door de focus te leggen op moderne marketing in combinatie met onze No Cure No Pay-werkwijze.

Inzet Funda

Funda is een van de vele media die wij inzetten voor een succesvolle verkoop. Maandelijks heeft Funda ongeveer 40 miljoen bezoekers. Wij zorgen er voor dat uw woning prominent en bovenaan getoond wordt.

Meer over onze marketinginzet

Vastgoedpro certificering

iQ Makelaars Almelo is aangesloten bij de beroepsorganisatie Vastgoedpro. Dit betekent dat de betreffende makelaars hun kennisniveau op peil dienen te houden door jaarlijkse educatie van het SVM-NIVO instituut. Hiermee wordt de registratie en kwaliteit als ARMT, KRMT of RMT gewaarborgd. Voor u betekent dit dat u altijd te maken heeft met een makelaar die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en voldoet aan de eisen van de beroepsorganisatie.

Lees alles over Vastgoedpro

Landelijke organisatie

iQ Makelaars Almelo is onderdeel van de landelijke organisatie iQ Makelaars. Dit neemt een aantal voordelen met zich mee, zoals de beschikking over kwalitatief hoge juridische ondersteuning vanuit het hoofdkantoor. Terwijl onze makelaars juist beschikken over lokale marktkennis. Een goede aanvulling dus!

Start nu uw verkooptraject met een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

Gratis waardebepaling aanvragen