Aankoop- of verkoopmakelaar kiezen? 

Dé makelaar van Twente: iQ Makelaars Almelo

Hoe kiest u de juiste makelaar?

De werkwijze van iQ Makelaars Almelo | Twentse makelaar

No Cure No Pay uw woning verkopen. Een verkoopvoorstel op maat met een reele vraagprijs, verkoopstrategie en dat tegen een scherp tarief.

iQ Makelaars Almelo werkt altijd op basis van echte “No Cure No Pay". Wij beginnen pas aan een verkoopopdracht als wij er vertrouwen in hebben dat wij uw woning daadwerkelijk verkopen. U krijgt bij ons altijd een eerlijk advies; ook wij zijn gebaat bij een reële vraagprijs.

Deskundige woning makelaar door certificering via Vastgoedpro

De kantoren van iQ Makelaars zijn aangesloten bij beroepsorganisatie Vastgoedpro of de brancheorganisatie VBO Makelaars. Dit zorgt ervoor dat wij een directe koppeling met Funda hebben zodat wij uw woning prominent kunnen presenteren. Voor onze aansluiting dienen de betreffende makelaars hun kennisniveau op peil te houden door jaarlijkse educatie van het SVM-NIVO instituut. Hiermee wordt de registratie en kwaliteit als ARMT, KRMT of RMT gewaarborgd.

iQ Makelaars Almelo is Vastgoedpro gecertificeerd, hiermee houden we vrijheid in hoe wij marketing voeren en vrijheid in ondernemerschap, Vastgoedpro biedt de juiste ruimte, een woning verkopen op de juiste manier. Veel bestaande makelaars komen nog uit de tijd van de grijze pakken, terwijl nieuwe tijden vragen om een nieuwe makelaar!

Woning verkopen bij iQ Makelaars Almelo kent geen nadelen

Funda heeft ruim 40 miljoen bezoekers per maand en is eigendom van de NVM, hetgeen in het verleden zorgde voor het voortrekken van NVM-makelaars. De kartelwaakhond Nationale Mededingingsautoriteit heeft deze oneerlijke concurrentie aangepakt en in oktober 2015 heeft een uitspraak van een rechter een einde gemaakt aan het bevoordelen van NVM-leden.

Uw woning wordt door ons dus prominent en bovenaan getoond op Funda.
Onze kantoren hebben een uitgebreide beroepsaansprakelijkheidsverzekering, zodat u tegen alle risico’s beschermd bent.

Woningen die recent succesvol zijn verkocht

Kottendijk Enschedeootmarsumsestraat almoSladenhuishoek enschedesloetsweg hengelo

Uw woning succcesvol verkopen? Dat kan bij iQ Makelaars Almelo. Neem contact met ons op en één van onze ervarren makelaars neemt dan contact met u voor een vrijblijvende waarde indicatie.

Snelheid, werken op zaterdag

Een iQ Makelaar begrijpt dat er gewerkt moet worden als de potentiële kopers van uw woning niet werken. Zo bezichtigen wij desgewenst na 5 uur of op zaterdag.
Vaak is het zo dat als een kijker vandaag belt of een email stuurt voor een bezichtiging dat we tijd vrij maken om de woning de volgende dag al te bezichtigen, of soms dezelfde dag al. Uiteraard gebeurt dit in overleg met de verkoper, het dient de verkoper ook te schikken, de woning dient immers netjes en bezichtigingswaardig te zijn. 
Door ons flexibel op te stellen pakken wij elke kans mee op verkoop van uw woning!

Altijd een kantoor of partner in de buurt

iQ Makelaars Almelo verkoopt woningen in en rondom Almelo. Ook weten steeds meer verkopers ons te vinden. Daarom verkopen we steeds meer woningen in Twente. Verkopers in Enschede, Hengelo, Haaksbergen en Delden maken ook gebruikt van de uitgebreide dienstverlening van iQ Makelaars Almelo 

iQ Makelaars bedient vanuit veel plaatsen de markt en combineert daarmee landelijke dekking. Hierdoor heeft iQ Makelaars een goede slagkracht met veel lokale marktkennis. Door de landelijke dekking en expertise hebben wij toegang tot kwalitatief hoge juridische ondersteuning vanuit het hoofdkantoor en zijn wij een gesprekspartner op niveau.

De woningmarkt verandert continu, doordat wij landelijk onze krachten gebundeld hebben, weten wij beter hoe wij op de markt in moeten spelen en zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact

iQ Makelaars Almelo

Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

0546 - 305 301

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

almelo@iqmakelaars.nl