iQ Makelaars Feedbackcompany
9.5 10
202 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Ootmarsumsestraat Almelo

Welkom bij de Ootmarsumsestraat Almelo, een sfeervolle straat doordrenkt met geschiedenis en charme. Als een van de meest geliefde woongebieden in Almelo biedt de Ootmarsumsestraat een unieke mix van gezelligheid, nabijheid van voorzieningen en prachtige architectuur. Of je nu op zoek bent naar een koopwoning, een knus appartement of een karakteristiek pand, deze pagina is jouw gids om de magie van de Ootmarsumsestraat te ontdekken.

Contact opnemen

Ootmarsumstraat Almelo

Ootmarsumsestraat almelo huis te koop

Wat maakt de Ootmarsumsestraat bijzonder?

  • Ligging en Bereikbaarheid: De Ootmarsumsestraat ligt gunstig ten opzichte van het stadscentrum van Almelo en heeft goede verbindingen naar omliggende gebieden, zoals Almelo Noord-Oost. Hier kun je genieten van rustige straatjes, terwijl je toch alle gemakken van de stad binnen handbereik hebt.

  • Sfeer en Karakter: De straat is rijk aan historische panden met een eigen karakter en architectonische schoonheid. Bewoners koesteren de unieke sfeer en het gevoel van gemeenschap dat in deze buurt heerst.

  • Voorzieningen: Winkels, restaurants, scholen en recreatiemogelijkheden bevinden zich allemaal op korte afstand van de Ootmarsumsestraat, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen en mensen van alle leeftijden.

Wonen in de Ootmarsumsestraat Almelo

Of je nu op zoek bent naar een ruime gezinswoning, een knus appartement of een karaktervolle woning, iQ Makelaars Almelo biedt diverse opties om aan jouw behoeften te voldoen. Laat je betoveren door de prachtige gevels en groene omgeving terwijl je door deze straat wandelt. Ontdek de mogelijkheden van wonen in dit unieke stukje Almelo.

Waarom Kiezen voor de Ootmarsumsestraat Almelo?

  • Historische Charme: Ervaar de authentieke charme van historische panden en straten in deze buurt.

  • Gemeenschapsgevoel: Bewoners van de Ootmarsumsestraat genieten van een hechte gemeenschap waar buren elkaar kennen en ondersteunen.

  • Lokale Voorzieningen: Geniet van het gemak van nabijgelegen voorzieningen, zoals winkels, scholen en recreatiefaciliteiten.

  • Natuurschoon: De omgeving biedt groene parken en mooie wandelroutes voor ontspanning in de natuur.

Contacteer ons voor de mogelijkheden aan de Ootmarsumsestraat

Benieuwd naar de mogelijkheden in de Ootmarsumsestraat Almelo? Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbare woningen in dit betoverende gebied. Bel ons op 0546 305 301 of stuur een e-mail naar Almelo@iQMakelaars.nl. Samen maken we van jouw woningzoektocht een succes!

Contact opnemen

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Almelo
Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

Makelaar Almelo  iQ Makelaars Almelo
Makelaar Almelo  0546 305 301
Whatsapp +31 6 135 274 00

0546 - 305 301

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen