Verkoopmakelaar Almelo

Uw huis verkopen met makelaar?

U bent van plan uw huis of appartemen te gaan verkopen in Almelo en daar komt veel bij kijken. Schakel daarom een verkoopmakelaar van iQ Makelaars Almelo in. Wij kunnen u ondersteunen bij het presenteren van uw woning, het onder de aandacht brengen bij potentiele kopers en de vervolgstappen in het verkoopproces.

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Almelo?

  • Beschikbaar op zaterdag en in de avonduren
  • Altijd een scherp tarief
  • Kennis van de lokale markt
  • Groot netwerk in de regio

Start verkoopproces

De eerste stap bij de (mogelijke) verkoop van uw huis of appartement is een waardebepaling. Op deze manier krijgt u inzicht in wat uw woning waard is. De waarde van uw woning is afhankelijk van verschillende factoren in en rondom het huis, maar ook het actuele aanbod op de verkoopmarkt. Dit nemen wij allemaal mee in onze waardebepaling. Zo stellen wij uiteindelijk een prijs vast waarmee uw woning een realistische kans maakt om verkocht te worden. Bij iQ Makelaars Almelo kunt u altijd een gratis en volledig vrijblijvende waardebepaling aanvragen.

Direct gratis waardebepaling aanvragen

Wat doet een verkoopmakelaar?

Binnen de makelaardij wordt er onderscheid gemaakt in een aankoop- en verkoopmakelaar. Een verkoopmakelaar kan u helpen bij het verkopen van uw huis of appartement. Hij of zij kan bezichtigingen regelen, uw woning promoten, onderhandelen met de potentiele kopers over de prijs en een koopcontract opstellen. Niet elke makelaar neemt dezelfde taken voor zijn rekening. Het is dus belangrijk dat u duidelijk afspreekt wat u verwacht van de makelaar en welke kosten daar tegenover staan.

Alles over onze werkwijze

Wij bespreken graag uw mogelijkheden tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. 

Direct afspraak inplannen