Verkoopmakelaar Almelo

Je huis verkopen in de regio Almelo? Dan heb je een betrouwbare en professionele verkoopmakelaar nodig, die jou helpt bij het verkopen van je huis. iQ Makelaars Almelo heeft veel ervaring op de lokale woningmarkt en weet hoe jouw woning het beste verkocht kan worden. Wij bieden altijd een gratis waardebepaling aan!

Neem gerust contact op

Verkoopmakelaar Almelo

Waarom iQ Makelaars als jouw verkoopmakelaar?

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het u uitkomt.  
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 

Huis verkopen begint met een waardebepaling van je huis

iQ Makelaars Almelo stelt vast voor welke prijs jouw woning een realistische kans maakt om verkocht te worden. Wanneer je een waardebepaling bij ons aanvraagt ontvang je deze binnen 48 uur. Wanneer onze verkoopmakelaar in Almelo langskomt voor de waardebepaling, neemt deze de maten op van jouw woning en ook bijzonderheden worden meegewogen. Omdat iQ Makelaars op basis van No Cure No Pay werkt krijg jij van ons altijd een eerlijk advies. Wij berekenen geen opstartkosten of intrekkingskosten, daarom zijn ook wij gebaat bij een realistische vraagprijs.

Gratis waardebepaling

Als verkoopmakelaar uit Almelo geven we je gratis advies

Een huis verkopen is een belangrijke beslissing waarbij veel zaken komen kijken. iQ Makelaars als jouw verkoopmakelaar Almelo geeft je kosteloos advies over het stylen van jouw woning, zoals het rangschikken van meubels en opbergen van spullen. Wij werken met een flexibele planning zodat er altijd foto’s gemaakt kunnen worden op een overwegend zonnige dag: een veel mooier resultaat dus! Ook krijgt jouw woning altijd speciale aandacht door de organisatie van een open huis. Er zijn dus veel voordelen aan het inschakelen van een verkoopmakelaar Almelo.

Start met de verkoop van uw huis

Wat is jouw woningwaarde?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Contactformulier | Wil je jouw huis verkopen in samenwerking met iQ Makelaars Almelo als verkoopmakelaar?

Dan maak je een goede keuze. Jouw belangen staan bij ons voorop. Bovendien werken wij altijd op basis van No Cure No Pay. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

iQ Makelaars Almelo

Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

0546 - 305 301

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wil je zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

almelo@iqmakelaars.nl

Volg ons