iQ Makelaars Feedbackcompany
9.5 10
200 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Huis op Funda plaatsen

Wilt je jouw huis op Funda plaatsen? iQ Makelaars zorgt voor een prominente plaatsing op Funda en andere woningwebsites zoals Jaap en Huislijn. Zo komt jouw huis voorbij op het scherm van alle woningzoekenden in jouw regio en is een potentiële koper snel gevonden! iQ Makelaars is een makelaar die het verschil maakt. Wij handelen snel en zorgen voor moderne marketing voor jouw woning.

Neem gerust contact op

Huis op Funda Plaatsen

Weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Plan een gratis adviesgesprek

Naast huis op Funda nog meer aandacht voor jouw huis

Een huis verkopen bestaat uit het creëren van kansen. Jouw huis op Funda plaatsen zorgt voor ca. 70 % van alle exposure voor jouw woning. Daarnaast haalt iQ Makelaars alles uit de kast om nog meer kijkers en kansen op verkoop te creëren: wij starten onder andere een Google campagne op en promoten jouw huis op sociale media. Zo krijgt je woning veel aandacht bij de juiste doelgroep. Speciaal voor buitenlandse huizenzoekers hebben wij een landelijk platform waarop wij jouw woning presenteren aan expats.

Meer over onze marketing

Directe koppeling voor jouw huis op Funda

iQ Makelaars werkt altijd op basis van No Cure, No Pay. Wij nemen pas een verkoopopdracht aan als wij er vertrouwen in hebben dat we de woning daadwerkelijk kunnen verkopen. Je krijgt van ons een eerlijk advies en daarnaast rekenen wij geen intrekkingskosten. We zijn allemaal gebaat bij een realistische vraagprijs. Het kantoor van iQ Makelaars is aangesloten bij brancheorganisatie VBO Makelaars. Dit zorgt ervoor dat wij een directe koppeling met Funda hebben zodat wij gemakkelijk en snel jouw huis op Funda plaatsen.

Meer informatie

Begin met het verkooptraject en vraag een gratis waardebepaling aan!
Gratis waardebepaling 

Contact

iQ Makelaars Almelo
Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

Makelaar Almelo  iQ Makelaars Almelo
Makelaar Almelo  0546 305 301
Whatsapp +31 6 135 274 00

0546 - 305 301

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen